Rata | HBRenduro - Offroad Park Muhos

Rata

Offroad Park Muhos...

...sai alkunsa haaveesta rakentaa jotain uutta ja erilaista ympärivuotiseen maastoajoon.

Haastavaa metsäajoa lähellä kuntakeskusta, mahdollisuus kehittää ajotaitoa ja kykyä käsitellä pyörää teknisesti haastavissa paikoissa. Unohtamatta lapsia ja minimotoja.

Syntyi ajatus lyhyestä enduroreitistä, johon yhdistetään superenduron elementtejä. Rakentaa jotain, jota ei muualla ole, olla edelläkävijä hauskuudessa.

Tarjoamme kurapyörä-harrastajalle tai sellaiseksi aikovalle erilaisia ajoelämyksiä. Radalla opit ajamaan turvallisemmin ja hallitsemaan pyöräsi paremmin.  Tule haastamaan itsesi ja kehittymään ajajana. Sekä tietysti pitämään HAUSKAA!

Radat

Muhoksen Pyhänseläntielle ylläpidetään moottoripyörille ja mönkijöille tarkoitettua Offroad-harjoittelualuetta.

Enduroreitti

Metsään on rakennettu enduroreitti, joka haastaa kokeneemmankin kuskin ja on tuoreelle kuskille turvallinen. Reitillä on teknistä kiviosuutta, pehmyttä hiekkaa, ojan ylityksiä ja muutamia kapeita metsärännejä.

Talvella metsässä ajetaan piikeillä että jää lentää!

Endurorata | HBRenduro - Offroad Park Muhos


Tekniikka-alue

Parkkipaikan alapuolelta löytyy tekniikka-alue, jossa yhdistetään erilaisia elementtejä crossista ja super-endurosta lopputuloksen ollessa hauska, haastava ja opettava.

Tekniikka-alue | HBRenduro - Offroad Park Muhos


Pitkä rata

Pitkä rata yhdistää metsä- ja peltoradat yhdeksi pitkäksi kokonaisuudeksi.

Voit harjoitella ajamalla pitkää rataa, jolloin pyörän tulee olla iskussa, puhumattakaan kuskista - yleensä rata ottaa omansa =)

Pitkä rata | HBRenduro - Offroad Park Muhos


Muut toiminnot alueella

Alueella on makkaranpaistopaikka, johon kannattaa varata omat puut. Toivottavasti saamme rakennettua myös Laavun taukopaikaksi tulevaisuudessa.

Aluetta on mahdollisuus vuokrata yhdistyksen tai yrityksen käyttöön mm. esittelytilaisuuksiin, ajokoulutukseen ja lajiin tutustumista varten.

Yhteistyökumppaneilta myös muita aktiviteetteja, mm. MuhosGolfPark

Kysy tarjousta elämyksellisestä päivästä!

Radan ajo-oikeus on vain ja ainoastaan HBR enduron jäsenillä!

Powered by KotaCom. www.kotacom.net