HBRenduro - Offroad Park Muhos

HRB enduro

HBR enduro ylläpitää ja kehittää Muhoksen Pyhänseläntie 36 olevaa atv- ja enduro - harjoittelualuetta. Emme ole SML:n jäsen.

HBR enduro ei ole virallinen seura, vaan ennemminkin maastoajosta kiinnostuneiden ihmisten kerho. Jäsenet harrastavat aktiivisesti maastossa liikkumista, kaksi- tai nelipyöräisillä välineillä. Jäsenet haluavat parantaa ajotaitojaan sekä toiminnallaan kehittää harrastamisen mahdollisuuksia sekä pyrkii aktiivisesti viestimään harrastuksesta, jotta saisimme lajin pariin uusia sieluja.

Jäsenistöön kuuluu niin jäähdyttelijöitä, kilpailijoita kuin vasta uran alkumetreillä olevia ajajia. HBR enduro ei pyri olemaan kilpaurheilun aisankannattaja vaan mielestämme maastossa ajamisen mukavuudet tulisi saattaa kaikkien tietoon. 

HBR enduron tarkoitus on tuottaa jäsenistölle palveluita ja parantaa harrastusmahdollisuuksia alueen ainoalla luvallisella radalla, Offroad Park Muhoksella. Samoin pyrimme järjestämään erilaisia tapahtumia yhteishengen nostattamiseksi.

HBR enduron jäsenen velvollisuuksiin kuuluu positiivinen käyttäytyminen ja harrastusta edistävä toiminta. Uusien ajokavereiden saaminen on mukavaa ja sitä kannattaa tehdä tilaisuuden tullen.

Powered by KotaCom. www.kotacom.net